RSS

#Зрада. Суд виправдав організатора війни на Донбасі Юрія Борисова

июня 4, 2017

Lugansk-teror1-500x323

 

Суд виправдав екс-мера Стаханова Юрія Борисова, заарештованого в 2014 році за звинуваченням у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Про це пише журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Незважаючи на наявні докази, документи та відео — скатали черговий договірняк», — вважає журналіст.

Він зазначив, що Борисов був одним з трьох мерів, заарештованих за сепаратизм. На даний момент під вартою залишаються тільки Неля Штепа зі Слов’янська і Володимир Слєпцов з Дзержинська (Торецька).

«Решта мерів, які проводили референдум, взагалі не мають проблем із законом і продовжують займати свої посади. Виходить, що антиконституційний референдум провели, тисячі людей загинули, але ніхто не винен», — написав Казанський.

Рішення опубліковано на сайті суду. Справу розглядав суддя Валерій Ковальов. Він виніс виправдувальний вирок, оскільки йому здалися недостатньо переконливими доводи прокурорів в справі Борисова.

Борисова затримали бійці батальйону «Шахтарськ» в Бердянську в липні 2014 року.

Затриманого мера міста Стаханів Юрія Борисова звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Правоохоронці встановили, що мер Стаханова співпрацював з представниками колишньої влади, а також деякими діючими депутатами від «Партії регіонів».

За їхньої підтримки Борисов організував і забезпечив проведення в Стаханові незаконного референдуму 11 травня 2014 року щодо відокремлення Луганської області від України.

Раніше зазначалося, що Борисов співпрацює зі слідством з питань організації проведення та фінансування референдуму щодо створення «Луганської народної республіки».

192 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям