RSS

Російські товари по-новому заполонили Україну. Як не обдурити себе

июня 13, 2017

boikot-Rus2

 

За роки російської агресії Україна остаточно так і не відмовилася від торгівлі з північним сусідом – полиці магазинів досі всіяні товарами з РФ.

Відповідну думку на сторінці у Facebook висловив віце-президент Асоціації платників податків України Павло Погиба, повідомляє sprotiv.org.

В якості прикладу він навів ресторанний бізнес, власники якого з невідомих причин не закуповують для клієнтів навіть вітчизняну воду, хоча у нас її виготовляють у достатній кількості.

Нагадав експерт і про те, що філіали російських банків також не припинили роботу в Україні: попри акції протесту з боку суспільства, вони і далі успішно функціонують і отримують прибутки.

«Хоч куди глянь все кричать, що люблять Україну. Давайте будемо менше кричати, а купувати більше українських товарів, щоб розвивалося наше виробництво!», — радить Погиба.

Слід відзначити, що українські супермаркети обмежилися тільки нанесенням позначок на продукцію «товари із Росії», хоча із продажу вони так і не зникли.

Це неодноразово викликало обурення громадських активістів, які влаштовували мовчазні акції протесту: лягали на підлогу посеред магазину та накривалися промовистими плакатами із закликами не купувати товари агресора.

199 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям