RSS

Росія зібрала на військові навчання 100-тисячне угрупування в трьох регіонах. Відео

сентября 20, 2017

rus-nakaz1-500x333

 

Росія зібрала на навчаннях в Криму, Кубані та Краснодарському краї угрупування військ, яке складає більше 100 тисяч осіб.

Про це заявив заступник начальника Генштабу (2006—2010) Ігор Романенко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Росіяни у Білорусі показують те, що хотілось їм показати, а навколо України в цей час проходять навчання в Криму, на Кубані, в Краснодарському краї. І уже зараз за даними розвідки це угрупування складає більше 100 тисяч. Війна інформаційна продовжується. А війська зосереджуються на цьому маленькому клаптику», – вважає пан Романенко.

За словами заступника начальника Генштабу, сценарій російських військових навчань це підготовка до великої війни.

«У зв’язку з російськими навчаннями з нашого боку і союзників є не тільки стурбованість, а конкретна відповідь, яка полягає у тому, що у нас проводяться свої навчання. Частина з них територіально на півночі та на північно-східному напрямку. Це дуже суттєва сила, якщо навіть піде щось не за тим сценарієм, про який була розмова. А сценарій тут дійсно підготовка до великої війни. А в чому ж різниця. Це навчання в Білорусі іграшкове на якому зосереджують увагу своїх виборців. Назовні показують, що все безпечно, а насправді навколо цього, як це було анонсовано у минулому році 2500 військових на Кавказ-2016, а зібрали ударне угрупування чисельністю більше 100 тисяч», – підсумував пан Романенко.

168 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям