RSS

Аваков заявив: У поліції – 30% «екс-беркутівців». Пропонуєте розстріляти?

апреля 5, 2018

Berkut-Maidan1-500x277

 

Кількість старих спецпризначенців у структурі нинішніх спеціальних сил поліції на цей момент складає трохи менше 30%, повідомляє 40ka.info.

Про це розповів глава МВС Арсен Аваков в інтерв’ю виданню LIGA.net.

«Об’єктивні дані — конкретні цифри — говорять про те, що кількість старих спецназівців (2013  року) в структурі нинішнього спецназу поліції сьогодні становить трохи менше 30%», — сказав міністр.

«Це або колишній „Беркут“, або інші спецпідрозділи. Пропонуєте розстріляти? Всіх під загальну кон’юнктурну лінійку засудження?», – парирував питання журналіста Аваков.

«Люди все дуже різні – і в складі спецпідрозділів чесних хлопців і патріотів більше, ніж у черговому натовпі крикливих „патріотів“ із масками на політичних демонстраціях під Радою», – стверджує глава МВС.

За словами Авакова, «будь-яка реформа в суспільстві — це важкий шлях».

«Швидко його не пройти. Це стосується, головним чином, кадрів. Як ми переконалися, завезти в достатній кількості марсіан або іноземців, щоб враз вирішити наші проблеми, не вдається. І ось ми працюємо з нашим суспільством: беремо людей, готуємо, навчаємо і даємо їм шанс справлятися, розвиватися, адекватно реагуючи на помилки», – говорить глава МВС.

За словами Авакова, поточна кадрова філософія змін до поліції – баланс молодих поліцейських, які набувають досвіду, і поліцейських досвідчених, які володіють реальним багажем розслідувань і припинення злочинів.

«Результат роботи поліції – набагато важливіше, ніж те, як це виглядає в очах критиканів. Тому нам неприємні безпідставні наскоки на нашу мінливу структуру – але ми готуємо поліцейських, а не маніжних панночок, потерпимо. Робимо те, що повинні», – стверджує глава МВС.

За його словами, реформа поліції закінчиться, коли закінчиться реформа суспільства.

173 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям