RSS

Яценюк називає Азарова своїм особистим авторітетом. Відео

декабря 12, 2014

Yacenuk-ArsenyiAzarov2

В інтернеті Національне бюро розслідувань України опублікувало відео з дня народження екс-прем’єр-міністра України за часів президентства Януковича Миколи Азарова, на якому нинішній прем’єр, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк тепло вітає та цілується з Азаровим.

Як зазначається, у 2007 році, коли було зняте відео, Микола Азаров обіймав посаду міністра фінансів в уряді Віктора Януковича.

Серед гостей Азарова – екс-президент Леонід Кучма, а також Віктор Янукович, Раїса Богатирьова, Леонід Черновецький та відомі діячі gартії регіонів.

Як видно на відео, вітаючи Азарова, Яценюк називає його своїм особистим авторитетом.

«Нещодавно журналісти мені задали запитання про те, хто для мене є національним авторитетом. На превеликий жаль, я довго думав, але чіткого національного авторитета для країни так поки що не визначив. Але дуже важливо, Миколо Яновичу, що в мене є особистий авторитет. Я вам цього ніколи не казав, але ще в далекі 90-ті роки – це був кінець 90-х, коли Азаров очолював Державну податкову адміністрацію, вже з тих часів у мене почав формуватися образ справжньої державної людини. Він у мене безпосередньо асоціюється виключно з одним прізвищем. Я не хочу нікого прибільшити чи применшити, але це прізвище – Микола Азаров», – сказав Яценюк у своєму вітальному слові.

«Я хочу, щоб моїх 60 років було таких самих, як у вас», – додав він на завершення.

Після цього Арсеній Яценюк та Микола Азаров тепло обійнялися і розцілувалися.

16 270 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям