RSS

Суд заарештував $600 тис. сина Азарова на рахунках у Швейцарії

марта 2, 2017

Azarov-wanted1-500x500

 

Печерський райсуд Києва заарештував 600 тис. франків (близько $600 тис.) на швейцарських рахунках сина екс-прем’єр-міністра Миколи Азарова Олексія.

Про це йдеться в ухвалі суду, оприлюдненій в Єдиному реєстрі судових рішень, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Накласти арешт на рахунки компаній в банках Швейцарської Конфедерації, а також на залишок коштів на вказаних рахунках в сумі 0,6 млн. швейцарських франків та на видаткові операції по цим рахункам», — йдеться в судовому рішенні.

Олексію Азарову закидають одержання великих хабарів у той час, коли він працював народним депутатом України.

«Будучи службовою особою він одержав із невстановлених слідчим джерел вигоду майнового характеру у розмірі 7,7 млн євро, 600 тис. швейцарських франків, $500 тис., які ним розміщено в банківських установах Швейцарської Конфедерації, Італійської Республіки та Князівства Ліхтенштейн», — зазначається в ухвалі.

При цьому Азаров-молодший з метою приховати статки та їхнє походження упродовж 2012—2014 років задекларував свій сукупний дохід у розмірі лише 19,654 млн грн. Загалом арешт накладено на 10 рахунків.

163 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям