RSS

У Житомирі тітушки Пашинського напали на журналіста Оксану Трокоз. Начальник поліції Рудик відмовся прийняти повідомлення про злочин. Відео

января 4, 2016

napad-presa-Zhitomir1

Тітушки Пашинського , які рейдерять фабрику «Житомирські ласощі» напали на знімальну групу журналіста Оксани Трокоз. Поліція цьому ніяк не заважала. Коли ж Оксана запитала начальника поліції Житомирщини Рудика, як він може прокоментувати бездіяльність своїх підлеглих, той сказав, що журналістка заважає йому працювати. І порадив подзвонити на 102.

«Поліція, кажете? На фабриці ЖЛ знімаємо, як представники одного власника воюють з тітушками іншого (тітушками, які безперешкодно потрапили на фабрику і разом з правоохоронцями гріються біля одного багаття). Одному з учасників конфлікту видається дивним, що ми знімаємо, він намагається вихопити у мене мікрофон і б’є по камері», — обурюється Оксана Трокоз.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Мерзотник, блін. Він там працює охоронцем, тітушок, напевне», — пише у своєму фейсбуці Дмитро Гнап.

Згодом, Рудик передзвонив Оксані і порадив написати заяву про правопорушення. Вибачатись відмовився. Сказав, що так відповів, бо не почув її запитання і попросив не публікувати відео.

«Шановна Khatia Dekanoidze, я раджу вашому підлеглому Рудику написати рапорт, скласти повноваження і йти працювати в „Українське товариство глухих“, якщо він не чує, коли до нього, як до правоохоронця звертаються по допомогу. Антон Геращенко сподіваємось від вас на оперативну реакцію, щоб цю проблему не довелося виносити на парламентський комітет свободи слова. Вікторія Сюмар, думаю, ця ситуація тебе зацікавить. Дякую всім за репост», — написав Дмитро Гнап.

Поліція, кажете? На фабриці ЖЛ знімаємо, як представники одного власника воюють з тітушками іншого (тітушками, які безпе…

Опубліковано Oksana Trokoz 3 січня 2016 р.

1 260 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям