RSS

Роман Безсмертний заявив про нікчемність Мінських угод. Подробиці

августа 3, 2016

Poroshenko-Misk1-500x416

 

Мінські домовленості не мають жодного шансу бути реалізованими, оскільки ключовою проблемою в них є те, що це — угода, яку апріорі ніхто не буде виконувати через її нікчемність.  На думку колишнього представника України в Тристоронній контактній групі з урегулювання конфлікту на Донбасі Романа Безсмертного, ціна цих домовленостей така ж, як і рейтинг людей, які їх підписали. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Попри те, Роман Безсмертний переконаний, що діалог у рамках «Мінська-2» обов’язково потрібно продовжувати.

«Ще є шанс вирішити два важливі питання. Перше — це питання звільнення заручників і незаконно затриманих осіб. Друге — мінімізація активних військових дій, що означає мінімізацію кількості жертв. Далі очевидно, що потрібно шукати новий формат. Виходити потрібно з розуміння того, що російсько-українська війна — це частина континентального глобального конфлікту», — повідомив Безсмертний для «Радіо свобода».

На думку експерта, «Мінськ-2» недостатній, щоб вирішити всі проблеми, але цю можливість можна втратити. У той же час потрібно думати про нові формати, майданчики та підходи до вирішення проблеми.

Нагадаємо, раніше Роман Безсмертний заявив, що влада використовує термін «гібридність» для прикриття власних провалів і не виключено, що Росія може вдарити по Україні зі сторони Білорусі.

665 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям