RSS

Тетяна Чорновіл: дівчинка за викликом депутата Пашинського

июля 30, 2012

Журналіст сайту «Лівий берег» Тетяна Чорновіл балотується в народні депутати по Городоцькому мажоритарному виборчому округу в Львівській області. Нібито зі згоди Комітету опору диктатурі. Насправді ж кандидатуру Чорновіл лобіює гебістське угруповання Турчинова-Кожемякіна-Пашинського.

Цікаво, чи усвідомлює київська журналістка, що маловідому в народі дівчину роблять представником «опозиції» лише для того, щоб не безкоштовно здати округ висуванцю від влади? Навіть якщо усвідомлює, заради мандата й недоторканності, не кажучи про популярність та великі гроші, вона продасться дияволу уся, від крашених нігтів до самих печінок. Про це свідчить вся її кар’єра.

Чорновіл здобула сумнівну славу «зливного бачка» від журналістики, коли писала про відомих олігархів на замовлення конкуруючих олігархів всякі вигадані нісенітниці. Вона істерично скандалила, зривала лаври та ставала улюбленицею тих специфічних читачів-маргіналів, які, наче свині, найбільше полюбляють грязюку брудних наклепів. Потім наша героїня потихеньку програвала суди і вибачалася. У кількох випадках, «порозумівшись» із обгаженими нею VIP-персонами (багаті чоловіки подейкують, що «порозумітися» з нею найлегше в ліжку), вона починала ляпати грязюку на своїх вчорашніх спонсорів.

Недарма Тетянка крутить амури з олігархами та знаменитостями. І ні до кого не прив’язується: ще вчора ходила зі Шкілем, сьогодні вже з Пашинським. Галицьким виборцям теж лоховато було б розраховувати на якусь постійність кандидатки. Наобіцяє з три короба, сенсаційно злетить на мітлі у північ над Городком чи влаштує ще якийсь «перформенс» моднього штибу, замість звичних пайків та ремонтів розкидає листівки зі своїми жовчними дописами… та й зникне в парламентських кулуарах. На окрузі після виборів її не знайдете.

Сергій Пашинський, який втягнув Тетяну Чорновіл у брудну політичну оборудку – один з найодіозніших махінаторів у щурячій стаї Юлії Тимошенко. Що поєднує його із продажною інтернет-журналістикою? Можна тільки припускати, враховуючи репутацію ловеласа. У 1999-2000 роках, коли Пашинський був заступником голови “Ощадбанку”, він влаштовував гулянки з дівчатами прямо в робочому кабінеті. Якось у нього закінчилися гроші, і він напідпитку увірвався до сховища за готівкою «для дам». Хтозна, можливо, з ринку продажної любові Пашинський перекочував на ринок продажних мас-медій і віддає належне моді наших олігархів висувати своїх продажних дівчат по мажоритарці.

Виборцям, чиї серця прагне завоювати Тетяна Чорновіл, може бути цікаво, як її спонсор Пашинський здобував гроші на виборчу кампанію дівчини.

Будучи нардепом, він користувався своєю недоторканністю для рейдерського захоплення підприємств. Наприклад, на заводі кондвиробів «Житомирські ласощі» було проведено фіктивні збори акціонерів, куди справжніх акціонерів не пустили, бо завод перетворився на… громадську приймальню Пашинського!

До того він очолював держпідприємство «Укррезерв», яке продавало товари з Держрезерву за заниженими цінами, а купувало за завищеними, при цьому весь зиск діставався «своїм людям» з оточення Пашинського через їх кишенькові фірми.

Окрім того, Пашинський сам визнав, що привів у парламентську фракцію БЮТ раніше судимого кримінального авторитета Олега Черпіцького, відомого під прізвиськом «чепчик». Пізніше той перебіг у фракцію Партії регіонів. Цього слід було очікувати: подібне липне до подібного.

Трійка жадібних лузерів Турчинова, Кожемякіна, Пашинського ведуть партію Тимошенко до остаточного упадку і з нечуваним нахабством збираються в’їхати особисто як «списочники» у наступне скликання Верховної Ради на залишках рейтингу  Юлії Тимошенко. На решту округів кидають людей, що завідомо не мають шансів перемогти.

Без будь-яких докорів совісті ці троє зрадників отримують конкретні суми зиску в змові із режимом Януковича, якому вони надають звичні послуги провокаторів. Для них щастя, що Тимошенко за гратами, бо за її спиною легше робити гешефт на долі України та продавати партію «Батьківщина». Вони провалили бойкот закону про мови, їх не було серед голодувальників під Українським Домом. Вони сиділи в штабі й ділили електоральний пиріг, торгувалися за виборчі округи, визначали, кому скільки дістанеться від подачок з Банкової.

Замість того, щоб брати участь у брудних іграх Турчинова, Кожемякіна, Пашинського, журналістці Тетяні Чорновіл варто було б вивести на чисту воду своїх спонсорів. Для цього їй треба всього лише задати кілька незручних питань горе-«опозиціонерам». Вона це вміє. Чому ж не робить? Не хоче відмовлятися від солодкого життя заради гіркої правди?

Ольга Спасіченко

83 114 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям