RSS

Хроніки окупації: Зеленський з Аваковим не дадуть брату Медведчука програти на «виборах». Фото

сентября 8, 2019

Окружна виборча комісія №105, де балотувався брат одного із лідерів партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука – Сергій Медведчук, проводить перерахунок голосів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Член ОВК № 105 (м. Щастя) звернувся до Новоайдарського відділу поліції і повідомив про можливе порушення виборчого законодавства головою ОВК комісії.

Заявник розповів, що на сайті ЦВК вже є результати підрахунку 100% голосів на всіх 6-ти виборчих дільницях округу та встановлені результати виборів. Але, за його словами, опрацювання протоколів за результатами голосування на виборчих дільницях не проводилось.

Поліція зареєструвала даний факт і посилила заходи безпеки поблизу окружної виборчої комісії. Для охорони громадського порядку задіяли 45 поліцейських.

23 липня 2019 року Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів на 105 виборчому окрузі. Згідно з результатом виборів брат Медведчука програв представниці «Опозиційного блоку» Вікторії Гриб.

За результатами опрацювання 100% протоколів, брат Медведчука займає другу позицію (31,7%) і поступається місцем у Раді представниці «Опозиційного блоку» Вікторії Гриб (39,58%).

Між Гриб і Медведчуком різниця у 7,88% або ж у 369 голосів.

412 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям