RSS

Кадри Яценюка з присмаком вати

декабря 28, 2014

praviln-lustracya1

Відірвався на хвильку від бюджетної епопеї і склав для себе список сумнівних кадрових рішень, котрі були зроблені за останні дні:

1. Олександра Каву призначено заступником міністра транспорту та інфраструктури. З нашої подачі Каву Київрада не затвердила заступником Кличка. Раніше Кава виступав у російській пресі під виглядом «українського політичного аналітика», працюючи по путінським темникам («украинские власти должны услышать Донбасс», «доказательств, что Россия сбила Боинг, нет», «киевская власть нелегитимна» і т.п.)

Вдумайтеся – в міністерство, що керує авіаційною галуззю, призначили людину, котра у ЗМІ розказує, що Росію нема підстав вважати винною за збитий Боїнг.

2. Олександру Павленко (кандидат у нардепи по Печерську під лозунгом «законодавець за покликанням») признчено зам міністра охорони здоров’я. Павленко брала участь у процесі ПРОТИ України, доводячи, що Україна збила ізраїльський літак над Чорним морем. Довести вину України, на щастя, не змогла. Процес супроводжувався бандиським тиском на адвокатів, котрі захищали інтереси Україну. Було скоєно розбійний напад на одного з них. В середовищі адвокатів Павленко має неоднозначну репутацію.

3. За повідомленнями ЗМІ, на пост голови Держагенства з керування зоною відчуження призначають Валерія Колюха, котрий роками працював на ряді посад під безпосереднім керівництвом Володимира Сівковича. Сівковича звинувачують у організації кривавого розгону Євромайдану 30 листопада 2013 року.

Мабуть, це спеціально – під Новий рік, щоб поменше галасу було.

Разом з колегами -депутатами будем реагувати.

Ігор Луценко, народний депутат України

1 896 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям