RSS

У донецькому аеропорту жахлива ситуація. Хлопців просто знищують, — Борислав Береза. Подробиці

января 13, 2015

simvoli-zminili11

В донецькому аеропорту 13 січня 2015 року після 17:00 може не залишитися жодного захисника. Про це в ході засідання Ради, заявив нардеп Борислав Береза.

«Мені дзвонять з усіх телефонів з аеропорту. Там жахлива ситуація. Хлопців просто знищують. Якщо ми нічого не зробимо, після 17:00 у нас там не буде ні одного захисника», — заявив Береза.

«Це дуже велике питання, якщо ви не знаєте, то подивіться, що зараз відбувається там. Я вас всіх розумію, давайте голосувати за цей законопроект, дійсно з поправками „Самопомочи“ і після цього негайно займемося тим, що будемо рятувати наших героїв, які зараз в Донецькому аеропорту», — зазначив депутат.

Раніше повідомлялося, що в Донецьку йдуть активні бої, в результаті яких зруйнована диспетчерська вишка. За даними брехливого спікера РНБО Андрія Лисенка, якийпрацював прес-секретарем Януковича під час Євромайдану, вежа зруйнована до 5-го поверху. Крім того, є дані про те, що бійцям в аеропорту надіслали подкріплення аж у 7 осіб.”Кіборгам” в донецькому аеропорту надіслали в підкріплення 7 осіб”, — про це на своїй сторінці в Facebook написав нардеп Борислав Береза.

За наказом зрадника України Петра Порошенко відповідно до фейкових Мінських угод Порошенка-Медведчука під час проведення АТО українські збройні сили вже не застосовують ні авіацію ні вертольоти. Бійі позбавлені вогневої підтримки.

О 16:00 в Раді чекали брехуна Полторака. За неофіційними даними, рашисти поставили ультиматум військовим в ДАП до 17:00 покинути новий термінал.

Як повідомив раніше боєць полку «Азов» Ілля Богданов, зараз в аеропорту йде бій.

Водночас, за останнім повідомленням прес-центру АТО, ситуація в аеропорту «стабілізована». Втрати як завжди уточнюються, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

2 785 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям