RSS

Путін на телекамеру зізнався у підготовці до окупації українського Криму. Відео

марта 9, 2015

Putin-agresor1-500x354

 

У лютому 2014 року влада Росії «провела спеціальну операцію з повернення Криму до складу РФ».

Подробиці анексії Криму розповів президент РФ Володимир Путін у фільмі «Шлях на Батьківщину», який вийде в ефірі телеканалу «Росія 1». Точну дату при цьому не вказали, зазначивши, що «скоро».

Увечері 8 березня 2015 року в ефірі було продемонстровано анонс фільму.

У ньому Путін розповів, що в ніч на 23 лютого 2014 провів нараду з керівниками спецслужб і міністерства оборони, на якому «поставив перед ними завдання врятувати життя президента України», якого, на його думку, «просто знищили б».

При цьому Путін заявив, що російські спецслужби готові були «вийняти» Віктора Януковича «прямо з Донецька, по суші, по морю і з повітря».

«Для порятунку президента України силовики хотіли використати великокаліберні кулемети, щоб довго не розмовляти», — сказав Путін.

«Ми завершили близько 7 години ранку (в ніч на 24 лютого 2014 року). І, розлучаючись, я всім колегам сказав: ми змушені почати роботу з повернення Криму до складу Росії», — зізнався у кримінальному у злочині російський диктатор.

“]

Подробиці самої спецоперації проти України в анонсі російський агресор не розкрив, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

1 649 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям