RSS

Мафіозі Коломойський на запитання журналіста Андрушко відповів образами і матами. Відео. 18+

марта 20, 2015

Privat-Kolomoyskyi1

Ігор Коломойський розповів тупу байку про «русских диверсантов» в «Укртранснафте», вилаявшись перед тим на журналіста «Радіо Свобода» Сергія Андрушко, повідомяє sprotiv.org.

Голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський, який вийшов із забарикадованої будівлі «Укртранснафти», поспілкувався з журналістами. При цьому олігарх не пошкодував нецензурних слів.

Далі — без коментарів. Попереджаємо про велику кількість нецензурних слів від VIP-рейдера у відео.

“]

Раніше голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський у супроводі озброєних людей прибув в офіс «Укртранснафти» у Києві. На місце зіткнення виїхав міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин.

У захоплений будинок держкомпанії «Укртранснафта» захищати інтереси Коломойського приїхали депутат екс-регіонал Віталій Хомутиннік та заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан.

Раніше наглядова рада ПАТ «Укртранснафта» відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління з 19 березня 2015 року. Юрій Мірошник тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління «Укртранснафти» з 19 березня 2015 року до 10 серпня 2015 року.

Крім того, 19 березня парламент ухвалив за основу і в цілому проект закону «Про акціонерні товариства» (щодо виплати дивідендів акціонерним товариством). Цим документом депутати остаточно позбавили мафіозі Коломойського контролю над державною «Укрнафтою».

1 015 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям