RSS

Як рейдери Коломойський та Корбан захоплювали державну Укртранснафту. 2 відео. Подробиці

марта 20, 2015

KolomoyskiyKorban1-300x225

19 березня 2015 року на засіданні Наглядової ради ПАТ «Укртранснафта» було ухвалене рішення про відсторонення Олександра Лазорка від виконання обов’язків голови правління товариства з 19 березня 2015 року. Та призначила виконувачем обов’язків Юрія Мірошника. Ставленик групи Приват Лазорко не захотів залишати офіс кампанії та забарикадувався в кабінеті. Після чого у будівлю прибули люди в штатському, які допомогли колишньому СБУ-шнику Мірошнику зайняти кабінет голови.

Раніше міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин ініціював звільнення Лазорка за мільйонні розтрати на зберігання технологічної нафти на потужностях групи «Приват».

Ввечері губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський в супроводі озброєних людей прибув в офіс держкомпанії «Укртранснафта».

З собою Коломойський привіз 2000 бійців його батальйонів.

Kolomoy-avtom2-500x222 (1)

Допомогали рейдер-губернатору захоплювали державну Укртранснафту його багаторічний спільник Геннадій Корбан та екс-регіонал Віталій Хомутиннік, які теж приїхали з автоматниками.

Голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський, який вийшов із забарикадованої будівлі «Укртранснафти», поспілкувався з журналістами. При цьому олігарх не пошкодував нецензурних слів щодо журналістів Сергія Андрушко та Сергія Лещенко.

Без коментарів. Попереджаємо про велику кількість нецензурних слів від VIP-рейдера у відео.

“]

Станом на 22:00 19 березня у будівлі залишалися Коломойський та Лазорко,  а також депутати — від «Самопомочі» Вікторія Войцицька та  від БПП Павло Різаненко.

Міністр Демчишин та тимчасово виконуючий обов’язки голови правління «Укртранснафти» Юрій Мірошник поїхали з офісу компанії.

Пізніше глава міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що конфлікт навколо «Укратранснафта» вичерпаний і перенесений в площину юридичних рішень. «Міліція Києва взяла під охорону приміщення» Уктранснафтою «. Конфлікт менеджерів, депутатів вичерпаний і перенесений в площину юридичних рішень», — написав слухняний олігархам з Привату Аваков у своєму Twitter в п’ятницю вночі 20 березня.

«Виривати олігархічні ікла складно, але без цього ми ніколи не побудуємо нормальну країну», — прокоментував ситуацію популярний журналіст, нині депутат («БПП») Сергій Лещенко.


Інна Нефьодова, Національне бюро розслідувань України

743 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям