RSS

Троє загиблих, 18 поранених — батальйон «Кривбас» обстріляли російськими РСЗВ «Ураган». Доповнено

декабря 27, 2015

Starobeshevo-16-08-2014-1

 

У лікарню Старобешевого даставили вісімнадцятьох поранених та трьох загиблих українських захисників, які постраждали внаслідок ворожих ракет РСЗВ «Ураган».

Про це розповів у фейсбуці куратор батальйону «Кривбас» Микола Колесник, повідомляє Національнальне бюро розслідувань України.

«Це Старобешівська лікарня, троє загиблих, вісімнадцять поранених — це в розташуванні «Кривбаса» — «Ураган» прилетів. Ще накрило частину населеного пункту, були втрати серед цивільного населення. Двох жінок у Донецький очний центр відправили на таксі, їм очі осколками вибило. Всю ніч лікарню охороняли, щоб хлопців поранених не вкрали, в Старобешеве 70% «покусаних», — зазначив Колесник.

Протягом останньої доби по всій західній околиці Горлівки лунали потужні вибухи. Рашисти, використовуючи танки, САУ, РСЗВ «Град», 82-120-мм міномети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, намагаються спровокувати сили АТО на відповідь і розв’язати бій.

Перед цим російські окупанти та їх найманці з числа зрадників України  гатили по позиціях сил АТО біля Зайцевого на Донеччині. Путінські бандити застосовували БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети, міномети та танки.

Микола Колесник у своєму фейсбуці пізніше відредагував допис та уточнив дату обстрілу російськими РСЗВ «Ураган» батальйону «Кривбас» – 15-16 серпня 2014 року.

Kolesnik-Starobeshevo1

1 703 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям