RSS

Яна Зінкевич розповіла жахливі подробиці про втрати ЗСУ під Авдіївкою

марта 21, 2016

Avdiivka-ukr1-500x333

 

У районі населеного пункту Авдіївка загинули двоє українських військових. Ще один отримав серйозне поранення і втратив багато крові.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

39-й батальйон, який захищає позиції української армії в районі населеного пункту Авдіївка, в ніч на 21 березня 2016 року зазнав серйозних втрат. Про це розповіла волонтер Яна Зінкевич.

З подробиць стало відомо, що близько третьої години ночі медиків Госпітальєрів терміново викликали на передову в промзону Авдіївки. Однак по дорозі на позицію у їх автомобіля трапилася поломка — втрата колеса. Тому вони були змушені добиратися з військовими медиками. Фактично пересувалися перебіжками, розповіла Зінкевич, по 100-150 метрів в обхід основної дороги. Тому що бойовики через вибух почали обстрілювати цю ділянку зі стрілецької.

Прибувши на місце медики застали жахливу картину.

«Подірваний протитанковим фугасом ЗІЛ, розірваний на шматки. Кабіна абсолютно згоріла. Двоє 200-х, тіла хлопців в жахливому стані. Забрали медики ЗСУ», — описала волонтер.

Тим часом боєць Богдан Ковальов розповів ще й про пораненого, також під Авдіївкою. Каже, поранення було серйозним.

«У нас один трьохсотий в Авдіївці, бат ВДВ. Куля снайпера, потрапила нашому бійцю в пах. Дуже велика втрата крові, по шляху в Красноармійськ», — розповів він.

1 326 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям