RSS

У #ЗСУ за добу 31 березня троє убитих в #АТО. Подробиці

апреля 1, 2016

slava-patriotam-RIP1

 

У зоні АТО 31 березня 2016 року ЗСУ зазнали втрат: щонайменше троє загиблих і один поранений боєць. Останній госпіталізований.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про загиблих в зоні АТО розповіла волонтер Ксенія Бикова, яка стверджує, що вони були її друзями.

«Ідіть ви… Порошенко І Путін …. У мене сьогодні двоє друзів загинули. Два. Відразу. І зовсім не на розтяжці. А ми дітьми все у війну грали. Я була командиром, Саня був замполку, а Сергій…. Ми були» – з сумом повідомила Бикова.

Деталей загибелі бійців невідомо, проте обидва вони були з Донбасу. Волонтер розповіла, що один з них – на ім’я Саша – був підприємцем в Донецьку і став на сторону ЗСУ з початком війни. А Сергій був з Луганщини, де він одружився і залишився жити. Бикова каже, що в Сергія недавно народилася дочка, яку вона мала охрестити.

Тим часом радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа розповіла про одного пораненого в АТО.

«Військовим вертольотом з 66-го військового мобільного госпіталю в аеропорт, а потім нашою бригадою медицини катастроф, в лікарню ім .Мечнікова евакуйоване Сонечко, у якого вистрілив ворожий снайпер під Авдіївкою», – розповіла Губа.

У бійця потрапив снайпер бойовиків, причому поранення небезпечно – в шию. Лікарі проводять діагностику і приймати рішення про подальше його лікування.

31 березня вранці в зоні антитерористичної операції в Донбасі загинув український військовослужбовець 17 окремого мотопіхотного батальйону Дмитро Годзенко з позивним «Годзілла».

778 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям