RSS

За округ Насалика змагатиметься зрадник #Яценюк?

мая 12, 2016

Yacenuk-okrug1

 

Після призначення дати проміжних виборів народних депутатів України по округу №85 (Калусько-Рогатинський округ), список імен бажаючих зайняти тепле крісло щодня поповнюються відомими прізвищами.

Останніми днями у пресі з’являються публікації про те, що по округу Івано-Франківської області висуватиме свою кандидатуру сам Арсеній Петрович Яценюк, — повідомляє sprotiv.org. у 2014 році голова уряду нічого не захотів робити, коли адмінбудівлі почали захоплювати російські військові у Криму. Також цей політичний аферист відомий як спільник олігарха Ріната Ахметова — це призвело до нечуваного стрібка цін та тарифів в Україні.

Видання повідомляє, що з власник джерел на Банковій йому стало відомо про таку домовленість екс-прем’єра і gрезидента. Сприяти Яценюку в успішній виборчій кампанії повинен новоспечений міністр енергетики і колишній мер Калуша Ігор Насалик.

В той час, округ на Західній Україні є стратегічним географічним місцем для партії «Свобода». Тут звучать прізвища Тягнибока і Кошулинського.

Також прогнозують про бажання балотуватися і чинного голову Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича.

Що ж, вибори обіцяють бути цікавими.

870 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям