RSS

96 обстрілів за добу. Жарти закінчилися, війна йде повним ходом, – волонтер Мирослав Гай

августа 18, 2016

slava-geroiyam-viini1-500x318

 

«На фронті спека. Противник завдає ударів по наших позиціях із важких озброєнь». Такою останньою інформацією про ситуацію на передовій у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі поділився відомий волонтер Мирослав Гай. Про це повідомляє sprotiv.org.

«Уранці (17 серпня 2016 року, – ред.) я писав про втрати, спеціально не уточнюючи де і скільки – супротивник не має знати своєї ефективності. Зараз уже ці дані викинуті народними обранцями: 2 – 200 і 3 – 300 Авдіївка», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Зараз же, за останніми даними, в зоні конфлікту відбувається вогнева атака на позиції українських бійців у районі Пісок і Докучаєвська, уточнив Гай близько години тому.

Зокрема відомо, що з окупованої Горлівки велася стрілянина зі 152-міліметрових знарядь. Також працювала батарея противника Д-30.

Однак, як запевнив Гай: «ЗСУ повністю готові до протидії. Ніхто не сидить і не чекає, але нічка буде ще та».

Трохи пізніше він додав, що ситуація загострилася і «війна зараз йде повним ходом».

«Це вже не жарти. Давно такого не було. Працюють батареями. Наші відповідають. При цьому у стрічці повно фоток і колажів на президента (Петра Порошенка). Мене давно вважають порохоботом, але це не так. У мене з гарантом конфлікт. Але я боюся, що почалося щось не хороше. Завтра будуть погані новини з обох сторін», – констатував волонтер.

Протягом минулої доби, 18 серпня, проросійські бойовики в зоні АТО на Донеччині зробили 96 обстрілів позицій військовослужбовців Збройних сил України.

Така інформація поширюється на Facebook-сторінці прес-центру штабу АТО.

«Найбільше, 45 обстрілів, зафіксовано на донецькому напрямку, з них 10 з важкої артилерії. 6 раз противник відкривав артилерійський вогонь по Авдіївці: випустив 134 снаряди калібром 122 мм по нашим захисникам… 4 десятка снарядів дісталося Луганському », — йдеться в повідомленні.

459 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям