RSS

Адвокат казнокрада Каськіва не підтвердив його затримання в Панамі. Подробиці

августа 19, 2016

Kaskiv-Vlad3-500x282

 

Втім, і спростувати повідомлення генпрокурора юрист не може, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Під дверима квартири в центрі Києва, власницею котрої є мати Каськіва, висить записка із двома номерами телефонів. Сусіди в будинку на Лютеранській кажуть, що жінку-господарку помешкання не бачили вже певний час, ідеться в сюжеті Валентини Доброти з телепрограми ТСН.19:30.

Один із номерів, на які пропонується дзвонити візитерам, належить адвокату Каськіва. Той коментує інформацію про затримання клієнта в Панамі обережно. «Поки мені нічого не відомо. Суперечлива інформація, вона уточнюється», — каже Ярослав Толкачов. Юрист додає, що вважає розшук Каськіва незаконним, адже той не приховував свого місця перебування. Втім, коли востаннє говорив із клієнтом – не каже. Зараз лише намагається вийти з ним на зв’язок.

Каськіва оголосили в міжнародний розшук у кінці березня. Він фігурує в кримінальному провадженні щодо привласнення 2 мільярдів гривень державних грошей. Політик, який протягом чотирьох років очолював Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України, прославився липовим договором про співпрацю з іспанською компанією для будівництва термінала скрапленого газу, щоб знизити залежність України від російського газопостачання. З іспанського боку договір тоді підписав лижний інструктор.

Жодних подробиць панамського затримання Каськіва генеральний прокурор України Юрій Луценко поки не повідомив. ГПУ тепер готує обвинувачення та сподівається на видачу корупціонера-українця вітчизняному правосуддю. Дипломати збирають інформацію про ситуацію власними каналами.

480 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям