RSS

Держсекретарем Мінінфраструктури став юрист казнокрада Каськіва. Подробиці

ноября 17, 2016

Kaskiv-Vlad3-500x282

 

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Андрія Галущака державним секретарем Міністерства інфраструктури.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії 16 листопада 2016 року, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Галущак — начальник департаменту інвестиційної політики «Укрзалізниця».

За інформацією аналітиків моніторингової місії «ДоброЧесно», Андрій Галущак працював із Владиславом Каськівим в Державному агентстві із інвестицій та очолював скандальний проект «Повітряний експрес».
Крім цього, був заступником директора не менш скандального національного проекту «LNG-термінал».

Також конкурсна комісія обрала резервним кандидатом Дмитра Роменського, який протягом року має право бути призначеним держсекретарем, якщо Галущак не пройде спеціальну перевірку, відмовиться від посади або відбудеться форс-мажор.

Наразі Роменський є заступником міністра — керівником апарату Мінінфраструктури.

Раніше Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби не змогла обрати державного секретаря Міністерства екології й природних ресурсів і Міністерства аграрної політики.

Раніше Кабінет міністрів оголосив конкурси на держсекретарів 17 міністерств, а також держсекретаря уряду, першого заступника держсекретаря й 4 заступників держсекретарів.

До призначення держсекретарів їхні повноваження виконують заступники міністрів — керівники апаратів, але не довше, ніж до 1 січня 2017 року.

У грудні 2015 року Верховна Рада ввела інститут держсекретарів.

703 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям