RSS

Окупанти депортують кримчанина за відсутність паспорту Росії. Подробиці

декабря 3, 2016

Krim-ce-Ukr1-500x315

 

Депортацію пояснили «порушенням термінів перебування на територіх РФ», повідомляє sprotiv.org.

Корінного жителя Євпаторії, активіста Костянтина Сізарева депортують із Криму «за порушення термінів перебування на території Росії», адже в чоловіка немає паспорту РФ.

Про це повідомила Кримська правозахисна група в Фейсбуці.

«Костянтина Сізарева, чиї предки, за його словами, «жили в місті з 1208 року», депортують з Криму… Рішення прийняв «Євпаторійський міський суд», — йдеться в повідомленні.

Правозахисники кажуть, що так звана суддя «Євпаторійського міського суду» Галина Лобанова присудила Сізареву штраф у 2000 рублів із депортацією «за межі Російської Федерації».

Сізарев є засновником організації «Наукове товариство студентів та аспірантів- юристів «ЮСТИ*С». Ця організація з’явилася ще в кінці 90-х років і займалася наданням безкоштовної правової допомоги соціально незабезпеченим верствам населення.

Напередодні на вимогу російської прокуратури Євпаторії МВС Росії провело перевірку законності діяльності громадської організації «ЮСТИ*С». В результаті «перевірки» було прийнято рішення закрити організацію і порушити адміністративну справу стосовно засновника.

459 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям