RSS

«Наші землі», — у Держдумі Росії оголосили про територіальні претензії до України та Казахстану. Подробиці

января 29, 2017

rus-obiziani1-500x294

 

 

Кремль має повернути під свій контроль «кордони російської держави», до яких повинні увійти території України та Казахстану.

Як повідомляє Національне бюро розслідувань України, з такою заявою під час проведення круглого столу за участю членів нижньої палати парламенту РФ виступив так званий депутат Держдуми від Криму Павло Шперов.

Він зазначив, що Росія є великою країною, тому влада повинна ставати на захист її інтересів всілякими можливими засобами. «У нас вистачить сил, потрібно займатися активною пропагандою, тому що ще не все втрачено в країнах близького зарубіжжя», — сказав нелегітимний депутат.

Шперов додав: «Наприклад, коли ми називаємо наших співвітчизників в Казахстані діаспорою, то мова йде про наші землі, які від Росії тимчасово від’єдналися. Проте кордони не можуть бути вічними, і ми вже найближчим часом відновимо кордони російської держави». Крім того, політик вважає неприйнятним називати «діаспорою» росіян, котрі проживають в близькому зарубіжжі, тому що «таким чином вони стають відрізаними від Росії та прирівнюються до співвітчизників в Австралії». Павло Шеперов переконаний, що влада РФ повинна активізувати дії, щоб повернути «Новоросію та Малоросію», назвавши ці землі «винятково російськими».

734 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям