RSS

Друзі Путіна заробляють у центрі Києва мільярди й вкладають їх у війну на Донбасі. Відео

февраля 7, 2017

PoroshenkoPutin2

 

Російські бізнесмени продовжують заробляти на українцях просто у столиці мільярди, які потім вкладають у війну на Донбасі. Через злочинну бездіяльність президента Порошенка та нелюстрованих депутатів ВР, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Так, російський олігарх Ігор Ротенберг купив 46% акцій «Тульського патронного заводу» — одного із найбільших виробників боєприпасів у РФ. Саме його патрони використовують бойовики на сході України, йдеться в сюжеті програми «Гроші».

Цей самий Ігор Ротенберг щодня заробляє на одному із найбільших торговельно-розважальних центрів Києва.

Зазначимо, що Ігор Ротенберг — один із найбагатших бізнесменів Росії, син впливового кремлівського олігарха та давнього друга президента РФ Володимира Путіна Аркадія Ротенберга.

Саме за президенства Путіна клан Ротенбергів здобув небувалих висот у бізнесі: вони акціонери потужних інженерних компаній у нафтогазовій та авіаційній галузях, мають власний банк і володіють скандальною корпорацією «ТПС Нерухомість», що будує торговельні центри у Росії та Україні.

Від початку анексії Криму та війни на Донбасі у друга Путіна Аркадія Ротенберга виникли фінансові неприємності через санкції, накладені США та ЄС на його бізнес. Але Ротенберг-старший не розгубився і переписав частину корпорацій на сина Ігоря, і відтоді його ім’я все частіше лунає у найгучніших бізнес-угодах Росії.

Компанія «ТПС нерухомість» — одне з найуспішніших дітищ Ротенбергів. Вона зводить торгові центри у Москві, Сочі, її ж творінням є і київська «Ocean Plaza», відкривату яку  Ротенберг-старший приїжджав особисто.

Бізнес-родина Ротенбергів, що з «Тульського патронного заводу» постачає патрони ворожій російській армії, одночасно отримує мільйони від торгівлі у Києві.

В українських реєстрах зазначено, що кінцевий бенефіціарний власник «ТПС нерухомість» — Ігор Аркадійович Ротенберг, РФ.

Раніше суд ЄС визнав, що Росія постачає озброєння на Донбас. Так, заступник міністра юстиції України з питань євроінтеграції Сергій Петухов назвав рішення суду Європейського Союзу про правомірність санкцій проти російського оборонного концерну «Алмаз-Антей» черговою перемогою у справі доведення відповідальності Росії за збройний конфлікт на Донбасі та продовження антиросійських санкцій.

747 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям