RSS

Одну ногу відірвало повністю й зрізало частину голови, — нові подробиці ліквідації путінського ката Михайло Толстих «Гіві»

февраля 9, 2017

Givi-peklo1-500x282

 

Ватажок бандформування «Легіон» й який називає себе «депутатом ДНР» в російській окупаційній адміністрації Донбасу Сергій Завдовєєв розповів, що розглядаються дві версії вибуху, в результаті якого 8 лютого 2017 рок в Донецьку був ліквідований путінський бойовик Михайло Толстих «Гіві». Про це повідомляє Національне бюро розслідувань Укрїни.

Наразі є дві версії знищення терориста, передає один із пропагандистських російських ресурсів.

«Перша – вибухівка була закладена в його кабінеті в батареї. Судячи з усього, закладку зробив хтось із його бійців, „завербованих Україною“. Скоріш за все, недавно прийнятих», — вважає бойовик. Друга – нібито «ДРГ» з «Шмеля» вистрілили за межами бази у вікно. Обидві ці версії зараз перевіряються окупантами.

За словами Завдовєєва, рами в кабінеті «Гіві» залишилися цілими, якби били з «Шмеля», їх би вивернуло всередину кімнати.

«По-друге, „Гіві“ лежав ногами до вікна. Одну ногу відірвало повністю, а на другій — ступню, й зрізало частину голови, це показує, що був спрямований вибух з боку батареї. Якихось уламків у самій кімнаті знайдено не було, відповідно, це схоже на тротил або на пластид», — розповів бойовик.

Про знищення ватажка “батальйону «Сомалі» Михайла Толстих «Гіві» стало відомо 8 лютого 2017 року. За попередніми даними, був використаний реактивний піхотний вогнемет «Шмель».

Путінського кат Михайло Толстих на «Гіві» вирізнявся жорстокістю до українських військових: він бив й принижував полонених «кіборгів» на камери російських пропагандистів.

 

525 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям