RSS

Суд визнав сина нардепа Ігоря Молотка, який п’яним влаштував ДТП, невинним у непокорі поліції

июня 29, 2017

Molotok-Igor-dtp1

 

Солом’янський райсуд Києва визнав сина депутата Верховної Ради Ігоря Молотка Дениса невинним у злісній непокорі поліції після «п’яного» ДТП з 4 постраждалими у листопаді 2016 року.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України з посиланням на матеріали суду.

У протоколі про адміністративне правопорушення зазначено, що 6 листопада 2016 року Mercedes GL350 під керуванням сина депутата потрапив у ДТП на вулиці Борщагівській. Відзначається, що водій чинив злісну непокору вимозі поліцейського залишитися в автомобілі й намагався утекти з місця події.

У результаті Дениса Молотка знайшли і затримали, а його дії кваліфікували за ч. 1 ст. 185 (злісна непокора законним вимогам поліцейського) Кодексу про адміністративні правопорушення.

Денис Молоток після ДТП. Фото з facebook

Денис Молоток після ДТП. Фото з facebook

 

 

Син депутата в суд не з’явився, однак подав свої письмові пояснення. Згідно з ними, 6 листопада 2016 року близько 4:00 він керував Mercedes GL350, не впорався з керуванням і зіштовхнувся з автомобілем Daewoo Matiz і патрульною машиною.

Молоток письмово пояснював, що після зіткнення він проїхав деяку відстань, мовляв, не зміг швидко зупинитися через сильне пошкодження правого колеса його машини.

«У цей момент він був у стані сильного щиросердного хвилювання внаслідок ДТП. Таким чином, автомобіль не зупинився на місці ДТП і проїхав деяку відстань уперед. Після зупинки він, перебуваючи в шоковому стані, вийшов з автомобіля й перебував поруч із ним, очікуючи поліції», — йдеться в матеріалах суду з посиланням на пояснення Дениса Молотка.

Син депутата стверджує, що не чинив жодного опору поліцейським.

Суд ухвалив, що склад правопорушення, яке зазначене в адмінпротоколі, не відповідає диспозиції норми, інкримінованої Денису Молотку статті, тож він не може бути притягнутий до відповідальності.

Як відомо, 6 листопада 2016 року у Києві син народного депутата від «Волі народу» Ігоря Молотка Денис на «Мерседес» спричинив ДТП, розбивши авто патрульної поліції і ще один автомобіль. Постраждали четверо осіб.

За даними поліції Києва, аварія сталася близько 5-ї години ранку на вулиці Борщагівській, порушник відмовився зупинятись після кількаразових вимог полісменів, а після затримання відмовився проходити тест на алкоголь, хоча мав ознаки сп’яніння.

7 листопада начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко заявив, що Денис Молоток перебував у стані алкогольного сп’яніння в момент скоєння ДТП.

«У ході допиту встановлено, що саме він (Денис Молоток, — ред.) був за кермом транспортного засобу. Є довідка лікаря, який після огляду дав інформацію, що у нього є всі ознаки алкогольного сп’яніння. Слідство дотримується саме такої версії», — зазначив він.

183 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям