RSS

#Ахметов та #Медведчук зараз мають кращі умови, аніж за Януковича, — Лещенко. Відео

июня 30, 2017

Ahmetov-separ2-500x334

 

Нині Медведчук та Ахметов в Україні мать кращі умови, аніж за часів Януковича.

Про це в ефірі на телеканалі ZIK заявив Сергій Лещенко, народний депутат України, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Гість програми пояснив, чому досі не вийшов із фракції БПП у Верховній Раді.

«Я сьогодні вийду, повірте, вони у вихідний день зберуть з’їзд, який позбавить мене мандату. І не мине кілька днів, як вони приведуть до присяги у парламенті або якогось юриста «Рошен», або бухгалтера «Рошен», який буде виконувати вказівки свого боса», – переконаний Сергій Лещенко.

Гість програми наголосив, що до парламенту його обрали не заради того, щоб відстоювати честь Порошенка, а виконувати програму, з якою йшли до ВРУ. Нині, продовжує нардеп, питання до тих, хто порушив свої обіцянки і хто використав свій мандат, наданий після драматичних подій – смертей на Майдані та у зоні АТО, – для власного збагачення.

«Подивіться, що зараз відбувається: Ахметов за часів Порошенка має кращі умови, аніж за часів Януковича. За часів Порошенка Ахметов отримує за теплову енергетику понад 2 гривні, у часи Януковича він мав 58 копійок. Та що там часи Януковича – ще торік він мав 95 копійок, а сьогодні вже 2,5 грн. Він виріс за рік у два рази за доходами за теплову енергетику, яку він виробляє в Україні, саме у часи Порошенка», – заявив нардеп.

За словами гостя програми, нині Медведчук в Україні має кращі умови, аніж за часів Януковича. Йдеться, зокрема, про ринок скрапленого автомобільного газу, де для нього, як стверджує нардеп, створили «тепличні умови», «зачистивши конкурентів».

«Медведчук, за підсумками травня, контролює 38 відсотків ринку скрапленого автомобільного газу. Заправляючи у свій автомобіль скраплений газ, кожну другу копійку іде в кишеню Медведчука. За це він купує свої найдорожчі у світі яхти, літає своїми чартерними літаками прямими рейсами Київ-Москва», – заявив гість програми.

Ще один партнер «путінської бригади» – Фірташ. Для нього, твердить нардеп, створили такі умови, що українські аграрії переплачують значні кошти за азотні добрива, і Фірташ накопичує надприбутки.

«І це відбувається зараз, а не в часи Януковича чи Кучми», – наголосив Сергій Лещенко та додав, що іще одним прикладом є те, що екс-віце-спікер Держдуми РФ Бабаков, людина, що перебуває під міжнародними санкціями, в Україні не під санкціями не знаходиться. Навпаки, володіє бізнесом і йому ще й створюють всі умови для його успішного ведення.

501 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям