RSS

Путінські орки пішли у наступ, — за добу в #АТО загинули 9 захисників України

июля 20, 2017

pishausya-RIP1-500x500

 

Шестеро українських захисників отримали поранення, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За минулу добу і станом на середину дня 20 липня 2017 року в зоні антитерористичної операції на Донбасі загинули дев’ять військових, ще шестеро отримали поранення. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.

«Сьогодні після 04:00 російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з мінометів, артилерії калібру 122 мм, танків у районі Красногорівки. За попередньою інформацією, українські війська понесли важкі втрати: четверо військових загинули, двоє отримали поранення. Крім того, ще один український військовий загинув під час обстрілу Новгородського на Донецькому напрямку», — зазначив Лисенко.

В результаті бойових дій в Мар’їнці загинув один український військовий, а в Новотошківському Луганської області група бійців сил АТО підірвалася на вибуховому пристрої, в результаті чого загинули три людини, ще троє отримали поранення середнього ступеня тяжкості.

Раніше прес-центр штабу АТО повідомив, що упродовж вчорашньої доби незаконні збройні формування 21 раз порушили перемир’я. Четверо наших військових загинуло, троє отримали поранення. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь у відповідь по путінським оркам.

326 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям