RSS

Охорона нардепа Андрія Лозового влаштувала розправу над ветераном АТО. 4 фото

октября 24, 2017

Lozovyi-Andryi1-500x319

 

Новина про побиття на Львівщині народного депутата Андрія Лозового отримала несподіване продовження, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Як виявилося, конфлікт стався через те, що люди, які приїхали разом з нардепом в селище Хащованя, не хотіли віддавати жителям собаку, яку начебто підібрали на дорозі, – розповіли ЗМІ очевидці подій.

Через цей конфлікт невідомі, які приїхали разом з Лозовим, побили місцевого ветерана АТО Володимира Луцика. Він розповів ж, що ж сталося.

Lucik-Volodimir1-375x500

«Односельчанин розповів, що у нього пропала собака. І попросив допомогти знайти собаку, Ми разом поїхали шукати собаку і побачили невідому машину, там сидів водій, ми у нього запитали, чи є у них собака і попросили показати собаку”, – розповідає Володимир Луцик.

“Сказали, що ми запевняємо, що у собаки є хазяїн і він з нами. Водій сказав, що не може цього зробити без команди свого начальника, але відмовився його звати. Далі почали збиратися люди, ми стояли і чекали. Потім ми зайшли в народний будинок в селі Хащованя, виявилося, що це народний депутат”, – додав ветеран АТО

За його словами, люди почали переконувати нардепа, що собака власника і власник хоче забрати тварину додому, втім люди, які приїхали з Лозовим, не захотіли віддавати пса, мовляв, тварина не доглянута і голодна.

Lucik-Volodimir2-500x375

 

Через це стався конфлікт, в результаті якого невідомі, які приїхали з нардепом Лозовим, побили Володимира Луцика.

Зараз він має сліди побиття на обличчі, скаржиться на постійний головний біль.

Lucik-Volodimir3-375x500

У той же час, очевидці подій не підтверджують факт побиття нардепа Лозового.

Раніше про цей інцидент увечері 22 жовтня 2017 року повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. Напад начебто стався в н.п. Хащованя Сколівського району біля комплексу «Берлога». Лозовий приїхав до району на зустріч з виборцями.

Пізніше в поліції уточнили, що тілесних ушкоджень в результаті інциденту у Лозового немає, але кримінальне провадження відкрили.

 

320 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям