RSS

2017-й рік став найжорсткішим за весь час конфлікту на Донбасі, — спецпредставник США Волкер

декабря 26, 2017

okupacia1-500x391

 

2017-й рік став найжорсткішим за весь час конфлікту на Донбасі, тому санкції щодо Російської Федерації повинні залишатися в силі. Про це заявив спеціальний представник США з питань України Курт Волкер в інтерв’ю La Stampa, повідомляє sprotiv.org.

«Рік, який закінчується, був найжорсткішим від початку конфлікту в Україні. Зброя до Києва поставляється для того, щоб допомогти захищатися, а також відправити сигнал нападникам. У цьому контексті абсолютно необхідно, щоб санкції, введені щодо Росії, залишалися в силі. Москва реагує, намагаючись зломити єдність західних країн, і тому намагається вплинути на майбутні італійські вибори», — сказав він.

Відзначимо, що зараз бойовики намагаються зірвати новорічне перемир’я, яке почало діяти 23 грудня. Про нього сторони домовилися під час засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську 20 грудня. Тоді ж сторони підтвердили свою прихильність мінським угодам. Пізніше в штабі АТО повідомили, що бойовики порушили це перемир’я, обстрілявши українські позиції на Світлодарській дузі.

У Міноборони зазначають, що обстрілів на Донбасі стало менше, але вони не припинилися.

232 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям