RSS

Кремлядь Femen, яка оголила груди на Віденському балу для #Порошенко, провів посол Росії Любінський

февраля 12, 2018

putin-sobaka-ukr1-500x500

 

Активістку Femen, яка роздяглася на Віденському балу в знак протесту проти приїзду туди президента України Петра Порошенка, помітили на заході разом з послом Росії в Австрії Дмитром Любінським.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Що стосується балу, то президент України там був єдиним запрошеним іноземним президентом. Був з дружиною, гідно представляли Україну. А ось посол РФ прийшов на бал … з голою фемендівкою, як пишуть австрійські ЗМІ. У російських топ-чиновників це щось ментальне і вікове, схоже, як тільки досягли певного віку і статусу, то на бал або на яхту — не з дружиною, а з ескортом. Скріпи, вони такі скріпи», — написала Геращенко.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що активісткою руху Femen, яка оголила груди на червоній доріжці Віденського балу в столиці Австрії, є Аліса Виноградова.

Порошенко взяв участь у Віденському балу 9 лютого 2018 року. Президента України особисто запросив Ван дер Беллен. Активістка Femen атакувала оголеним тілом президента України Петра Порошенка під час його візиту на Віденський бал в Австрії.

181 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям