RSS

В суді про держзраду Януковича змусили роздягатися жінок: шукали написи про #Порошенко

февраля 21, 2018

Poroshenko-angl1-500x464

 

Правоохоронці проводили додатковий огляд жінок при вході до Оболонського районного суду Києва на засідання у справі про державну зраду колишнього президента Віктора Януковича 21 лютого 2018 року.

Про це повідомляє 40ka.info.

Близько 11:00 правоохоронці, які забезпечують дотримання правопорядку в Оболонському райсуді, ввели додаткові заходи безпеки.

Зокрема вони зобов’язували жінок, що приходять на 5 поверх, де знаходиться зал засідань №15 і розглядається згадана справа, пройти з співробітницями поліції в окрему кімнату і продемонструвати відсутність написів на тілі.

Факт огляду на предмет одягу підтверджує у фейсбуці також журналістка програми «Схеми» Валерія Єгошина.

Також агентство повідомляє, що співробітники Управління державної охорони під час проходження контролю в суді затримали активістку громадського руху Femen.

В свою чергу в столичній поліції «Українській правді» наголосили, що активістку Femen не затримували, а запросили для встановлення особи та профілактичної бесіди.

«На вході до суду її, як і всіх інших, перевіряли. В результаті її запросили до відділку поліції, щоб встановити анкетні дані. Там з нею проводять профілактичну бесіду», – розповіла представник відділу комунікації поліції Києва Оксана Ліщук.

За її словами вказані заходи безпеки проводилися «в цілях профілактики, щоб не допустити провокацій».

В середу в Оболонському райсуді планувався допит президента Петра Порошенка, в зв’язку з чим були посилені заходи безпеки. Згодом суд задовольнив клопотання прокуратури про допит глави держави в режимі відеоконференції.

В лютому 2018 року активістка Femen демонструвала оголене тіло з написами президенту України Петру Порошенку під час його візиту на Віденський бал в Австрії. Туди її провів російський посол.

109 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям