RSS

Хуйлостан розміщує свої війська так, щоб швидко вторгнутися до України, — дослідження аналітичного центру США

марта 8, 2018

na-Kiev-tank1

 

За період з 2014 року Росія розмістила і реорганізувала свої військові сили, щоб підтримати швидке механізоване вторгнення з півночі та сходу України.

Про це йдеться у  дослідженні американського аналітичного центру Institute for the Study of War «Російська військова постава: бойовий порядок сухопутних сил», повідомляє 40ka.info.

За даними аналітиків, у 50 милях від кордону України Кремль розмістив сухопутні сили вздовж окремих ліній наступу з захищеними тилами.

Також вздовж російсько-українського кордону розміщено декілька механізованих підрозділів.

«Біля кордону з Україною розташовано 3 механізованих підрозділи, у той час, як в балтійському регіоні розміщено лише 1 десантний підрозділ, що не є оптимальним для масштабного механізованого вторгнення», — зазначається у дослідженні.

У центрі зазначають, що у країнах Балтії росіяни готові до проведення гібридної військової інтервенції, подібно до того, що вони робили в Україні після Майдану, попри те, що  російські наземні сили не було розміщено або реорганізовано для проведення військових дій без попередження у тому регіоні.

«Лідери США та європейські союзники не готові до того, що Путін замислив у війні з Україною та країнами Балтії», — зазначає аналітичний центр, тож експерти закликали «переоцінити найімовірніші сценарії дій Росії і переглянути військові та невійськові інструменти, необхідні для захисту союзників НАТО та України від можливої російської агресії».

571 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям