RSS

Нардеп Антон Геращенко живе в елітній квартирі, яку орендує тесть без доходів за $3 тисячі. Відео

марта 27, 2018

Gerashenko-Anton3

 

Майже 3 тисячі доларів щомісяця сплачує за оренду квартири для родини народного депутата Антона Геращенка його 62-річний тесть Олексій Шамбур, повідомляє 40ka.info.

Про це йдеться у розслідуванні «Тесть печерського рівня» для програми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

Зазначається, що до квартири на 190 квадратних метрів в одному з найвідоміших будинків у центрі Києва родина Антона Геращенка в’їхала на другий рік його депутатства — у 2016 році. В той же рік тесть нардепа, Олексій Шамбур зареєстрував ФОП з «наукової діяльності» і почав фінансувати проживання зятя.

«У мене нема стільки грошей, щоб купувати таку квартиру. Орендуємо разом з тестем. Це наше спільне з тестем рішення, нас це влаштовує», —  прокоментував програмі ситуацію нардеп.

За даними журналістів, Олексій Шамбур постійно проживає в Полтаві.

Повідомляється, що близько десяти років він не отримував доходу, а з 2016 року встиг заробити близько 270-ти тисяч гривень.

«Водночас його витрати на оренду квартири, в якій він не живе перевищують півтора мільйона гривень. Окрім того ще близько мільйона Шамбур у тому ж 2016 році виклав за позашляховик Santa Fe, яким користується Геращенко», — йдеться у розслідуванні.

Журналістам нардеп зазначив, що тесть оплачує квартиру з накопичень, але яким чином зароблених, сказати не зміг.

«На поверсі, на якому мешкає нардеп під час здачі будинку була одна квартира, пізніше „розбита“ на дві — 190 кв.м. і 70 кв.м. Зазначимо, що доступ на поверх повністю перекритий: вихід на сходи зачинений, а обидва ліфти не піднімаються на цей поверх без використання спецключа, що є не надто типовим для орендованого житла», — сказано у програмі.

Повідомляється, що власником обох квартир записаний 62-річний Олександр Даниленко, який, маючи житло на Печерську, живе на околиці найвіддаленішого житлового масиву Києва — Троєщині.

У коментарі журналістам він не відразу зміг згадати, що Геращенко винаймає в нього житло.

Зазначається, що під час підготовки матеріалу, власником сусідньої з Геращенком квартири замість Даниленка став адвокат Сергій Нижний, який у 2016-му році працював з помічницею нардепа.

Проте він свій зв’язок з нардепом заперечив.

189 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям