RSS

У Донецькій області провокативні білборди Опоблоку до 9 травня

мая 8, 2018

znovu-rigioni1

 

У Маріуполі демонтували білборди з привітаннями з 9 травня від одного з лідерів «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула.

Про це пише проект Радіо Свобода Донбасс.Реалії.

«У Маріуполі місцеві активісти домоглися демонтажу білбордів до 9 травня, які вважають провокативними», — повідомляється в публікації.

Як і в багатьох інших містах сходу, тут днями з’явилися білборди з привітаннями зі «святом перемоги» від одного з лідерів «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула, але в Маріуполі вони не провисіли і декількох діб.

 Слоганами «Танки грязи не боятся» і «Победа будет за нами» — супроводжувалося привітання депутата від «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула. В одній з локацій міста ця реклама ще й межувала з бордом пам’яті Небесної сотні.

Частину городян обурив і зміст постерів, і манера подачі самого привітання: зміст реклами багато жителів визнали обурливим для міста, яке не так давно пережило обстріли.

Як стверджують місцеві жителі, для робіт з демонтажу рекламних щитів був залучений комунальний транспорт, але міська влада коментувати інцидент не стала, пославшись на те, що не втручається в питання розміщення та демонтажу подібної продукції від рекламних агентств.

У прес-службі «Опозиційного блоку» і самого Олександра Вілкула на питання, хто демонтував рекламу і чи доречний  її зміст, не відповіли.

У той же час, в інших містах Донецької області ця ж реклама продовжує висіти на вулицях, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

596 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям