RSS

Стало відомо про роль «Інтера» у планах Кремля

мая 10, 2018

Inter1

 

Кінцева мета Москви — щоб України не було. «Інтер» за завданням північного ворога працює саме на це.

Про це журналістам заявив народний депутат, заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Сергій Висоцький, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Тут питання тільки в одній людині — Петру Порошенкові. У якого є стосунки з Фірташем і Льовочкіним. Це система ненападу один на одного — вони його не критикують, а президент не робить нічого проти них.

На російські гроші і за російським завданням фактично знищують державу. Виходить, Порошенко або не розуміє цього. Або розуміє і нічого в цьому погано не бачить.

З «Інтером» намагалися воювати у сесійній залі ще три роки тому. Коли внесли законопроект про можливе відкликання ліцензії з телерадіоорганізацій, з якими пов’язані громадяни країни-агресора. Людина може напряму не володіти акціями, але контролює їх. Документ не пройшов через відсутність підтримки президентської фракції.

На російські гроші і за російським завданням фактично знищують державу.

Президент може тихо, кулуарно покликати у кабінет генерального прокурора і голову СБУ. Сказати: розірвіть бізнес Льовочкіна і Фірташа, їхнє фінансування з Москви. І ніякого б «Інтера» не було. Це, як і кожний великий телеканал, неприбуткова організація — збиткова. Одна справа, коли в телеканал вкладає сякий-такий але український олігарх, інша — коли гроші йдуть з РФ через українські «прокладки».

Кінцева мета ляльководів з Москви — щоб України не було. «Інтер» працює саме на це, роздмухати нову фазу конфлікту. Щоб можна було ввести кудись «зелених чоловічків», під виглядом так званих протестів влаштувати російські провокації. А мережі для цього в Україні залишилися.

У теперішньої еліти не достатньо розуміння держави, як цінності. Коли гроші Медведчука інвестуються у партії — це війна. Бо до влади хочуть привести людей, які потім здадуть Україну. Але наші деякі лідери розглядають це, як політику. І думають, що можуть з Бойком, Фірташем і Львочкіним домовитися і їм від цього буде добре. Ні, їм буде дуже погано, бо це не самостійні гравці. Є Кремль», — сказав нардеп.

852 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям