RSS

Мафіозі #Коломойський прилетів в Україну у супроводі нардепа і співвласника «95 кварталу» Андрія Шипка

мая 16, 2019

Avakov-Kolomoy-1

Олігарх Ігор Коломойський прилетів в Україну у компанії народного депутата від партії «Відродження» Андрія Шипка і співвласника «95 кварталу» Тімура Міндіча, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це дізналися журналісти програми «Схеми: корупція в деталях» (спільний проект Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший»).

Літак групи «Приват» з бортовим номером UR-PRT і з трьома пасажирами приземлився о 2:30 ночі 16 травня 2019 року у Дніпрі.

«Схеми» нагадують, що напередодні другого туру виборів президента України Міндіч і Шипко неодноразово відвідували офіс Коломойського в Ізраїлі.

​Міндіч є соратником Коломойського, він має частку у наближених до нього медіаструктурах. Також Міндіч є співвласником «Студії Квартал-95».

16 травня в Україну з Ізраїлю прилетів олігарх Ігор Коломойський. Він не був в Україні з червня 2017 року.

Раніше стало відомо, що в Україну з Ізраїлю прилетів партнер Коломойського Геннадій Боголюбов.

Олігарх Ігор Коломойський, з яким пов’язують новообраного президента, заявляв, що готується повернутися в Україну з Ізраїля після інавгурації Володимира Зеленського.

Інавгурація Зеленського відбудеться 20 травня 2019 року.

Раніше «Схеми» повідомляли, протягом двох останніх років шоумен, а нині новообраний президент Володимир Зеленський 11 разів літав до Женеви, коли там мешкав олігарх Ігор Коломойський, а після його переїзду в Ізраїль влітку 2018-го, Зеленський ще двічі злітав до Тель-Авіва.

Також повідомлялось, що Зеленський неодноразово літав на приватних літаках разом з бізнес-партнерами олігарха – Геннадієм Боголюбовим, братами Ігорем та Григорієм Суркісами, Тімуром Міндічем.

130 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям