RSS

Військових хотіли опитати про ставлення до переговорів із окупантами на Донбасі

мая 23, 2019

kapone1

У командуванні «Північ» призначили службову перевірку через розпорядження провести опитування військовослужбовців щодо ставлення до переговорів із представниками так званих «ДНР» і «ЛНР», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Раніше Фонд «Повернись живим» оприлюднив документ, який нібито отримали у різних військових частинах 23 травня 2019 року.

«Командирам військових частин організувати та провести вивчення серед особового складу ставлення військовослужбовців стосовно можливих перемовин з „ДНР“/»ЛНР” та в термін до 16:00 24.05.2019 через управління морально-психологічного забезпечення (доповісти – ред) аналіз вивчення даного питання та можливі наслідки зазначеного”, – йдеться записцы.

У свою чергу, Оперативне командування «Північ» у Facebook пояснило: «Зазначена в документі інформація мала на меті створення прогнозування можливих ризиків для громадян України та військовослужбовців Збройних Сил України та втілення упереджувальних заходів на майбутнє, щодо захисту цивільного населення».

«Втім, у документі, який наразі втратив юридичну силу та скасований, допущено викривлення інформації, яка мала бути направлена на усіх громадян України без виключення і не мала містити залучення військовослужбовців», – стверджує командування «Північ».

«В оперативному командуванні „Північ“ з даного приводу призначено службову перевірку», – повідомили там.

«Нагадаємо, що військовослужбовці Збройних Сил України не ведуть перемовин із незаконними збройними формуваннями та не приймають участі у політичних акціях», – наголосило військове керівництво.

234 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям