RSS

Хроніки окупації. Окружний адмінсуд зупинив перехід військових на покращене харчування за стандартами НАТО. Документ

июля 27, 2019

Міноборони оскаржить ухвалу Окружного адміністративного суду Києва щодо зупинення дії наказу Міноборони про перехід військових частин на нову систему харчування, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

“Міністерство оборони України обурене ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва щодо зупинення  дії наказу Міністерства оборони України “Про перехід військових частин (установ, закладів) Збройних сил України на систему продовольчого забезпечення із застосування каталогу продуктів харчування в 2019 році” №90 від 04.03.2019.

Реалізація зазначеної ухвали ставить під загрозу розвиток системи харчування військовослужбовців Збройних Сил України, яка була розроблена відповідно до стандартів НАТО та передових країн світу, а також направлена на якісне продовольче забезпечення українських військовослужбовців”, – йдеться у заяві прес-служби Міністерства оборони.

Міністерство оборони України в установленому порядку оскаржить зазначену ухвалу та в подальшому відстоюватиме інтереси Збройних Сил у судових інстанціях.

У Міноборони повідомили, що Збройні Сили України розпочали інтенсивний перехід на нову систему харчування за каталогом у 2018 році, що дозволило збільшити набір продуктів з 30 до 400 одиниць та значно покращити рівень та якість харчування військовослужбовців.

Станом на липень 2019 року 50% військовослужбовців ЗС України перейшли на нову систему харчування за каталогом. Планується до кінця 2019 року перевести 100% особового складу.

127 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям