RSS

Хроніки окупації. Організована злочинна група влаштувала напад на інформаційну агенцію “Укрінформ”. Фото

июля 31, 2019

Під час прес-конференції в «Укрінформі» до зали увірвалися хулігани у футболках з написом на футболках «Традиція і порядок» облили спікерів водою та закидали яйцями, розбивши вхідні двері, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це інформаційне агенція заявило у 30 липня 2019 року.

Прес-конференція було присвячена виборам на мажоритарному окрузі №50. Молодики закидали яйцями самовисуванця Андрія Аксьонова, який розповідав фальсифікації під час виборів.

Поліція Києва розповіла байку, що наразі на місці подій працює слідчо-оперативна група,  вирішується питання щодо надання правової кваліфікації даної події.

«Правоохоронці встановили, що у приміщення забігли невідомі, почали конфліктувати з присутніми, кидали яйця, а потім розбили вхідні двері та втекли. Двох активних учасників події затримали та доставили до відділу поліції. На даний час вони надають пояснення», — повідомили в поліції Києва.

Організоване злочинне угруповання «Традиція і порядок», за даними Національного бюро розслідувань України, займається наданням хуліганських послуг російським політикам.

104 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям