RSS

Медведчук анонсував об’єднання із “Слугою народу” для зміни Конституції України на догоду путіну

августа 11, 2019

 

Медведчук запропонував Зеленському змінити Конституцію в частині особливого статусу Донбасу, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Лідер партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктор Медведчук заявив, що готовий об’єднатися з “Слугою народу” для зміни Конституції.
Про це рашистський політик заявив в ефірі телеканалу “112 Україна”.

“З урахуванням того, що мається на увазі кількісний склад фракції партії” Опозиційна платформа – За життя” (а це 50 осіб) і тих депутатів, які вже на сьогоднішній день пройшли і будуть у фракції “Слуги народу”, ми точно можемо внести зміни до Конституції щодо особливого статусу”, – зазначив він.

Медведчук додав, що особливий статус Донбасу є головною частиною Мінських угод поряд із прийняттям закону про амністію, закону про вибори, введенням у дію закону про особливий статус, внесенням змін до Конституції в частині особливого статусу.

“Тут ми готові допомогти партії ” Слуга народу” і разом створити цю конституційна більшість, щоб проголосувати за ці зміни. Якщо мир, програма миру, реалізація миру на Донбасі дійсно буде найголовнішим стратегічним завданням для тієї партії, яка створить коаліцію”, – підкреслив він.

Особливого статусу для всього Донбасу (де факто повної автономії), а не лише окупованої його частини вимагає і кум Медведчука – путін.

382 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям