RSS

Кримські татари залишаються у російських тюрмах тому, що нинішня влада намагається умиротворити Путіна, – Ахтем Чийгоз

декабря 31, 2019

У списках для так званого обміну немає кримських татар, ув’язнених на окупованому півострові тому, що нинішня влада намагається догодити Путіну, а для нього спротив кримських татар – це той подразник, який не дозволяє остаточно насолодитися анексією Криму. Так прокоментував в ефірі телеканалу «Прямий» перебіг обміну народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ахтем Чийгоз, повідомляє sprotiv.org.

«Я думаю, що з такими безпринципними поступками Путіну і не може бути в цих списках кримських татар, які для Путіна є ось тим подразником по Криму, і не може він ніяк заволодіти Кримом. Тому тут, щоб розраховувати на звільнення кримських татар, потрібно мати інші позиції – я маю на увазі владу України – мати дуже великий тиск на Путіна, а його ми зараз не спостерігаємо», – зазначив Ахтем Чийгоз.

«Влада прагне такими принизливими методами домагатися результату в обміні заручників, і тому, що у нас зараз концентрація тиску наших союзників на Путіна фактично не має такої сили, тому, на жаль, хлопцям ще доведеться сидіти в тюрмах. Але вони знають, за що сидять. Вони борються. Для них мета – це деокупація Криму, Крим знову має бути з Україною», – наголосив Чийгоз.

130 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям