RSS

ПреЗЕдент-смерть? Термін обсервації для евакуйованих з Китаю не збільшуватимуть – МОЗ

февраля 26, 2020

Термін обсервації для евакуйованих з Китаю українців становитиме 14 днів, про це розповів заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко під час брифінгу у Нових Санжарах,, повідомляє Укрінформ.

Відповідаючи на запитання журналістів про начебто довший інкубаційний період коронавірусу, Ляшко послався на офіційну інформацію і рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров`я.

Водночас за повідомленням Національного бюро розслідувань України та агенції Reuters 22 лютого влада китайської провінції Хубей заявила, що інкубаційний період коронавірусу Covid-19 може бути набагато довшим за 14 днів. Так, у 70-річного жителя симптоми захворювання з’явилися тільки через 27 днів після зараження.

20 лютого в харківський аеропорт прибув літак із 45 громадянами України та 27 іноземцями, яких евакуювали з китайського міста Ухань, де зафіксовано спалах коронавірусу. Після огляду і проходження прикордонного та митного контролю їх на автобусах перевезли в Нові Санжари на Полтавщині, де вони перебуватимуть на обсервації в медичному центрі Нацгвардії.

Всього на обсервації перебувають 94 людини.

100 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям