RSS

Гладчук про важливість тотального карантину

марта 18, 2020

Друзі, прошу вас дуже суворо дотримуватися карантину та сидіти вдома!

Виходити на вулиці тільки у разі крайньої необхідності, одягнувши маску або респіратор класом не нижче N95 або FFP2, одноразові рукавички та окуляри, які захистять слизову ока.
Ваше життя важливе не лише для вас, а і для мене!

У моделі розвитку пандемії «Хубей», зволікання з повним та тотальним карантином хоча б на один день створює на 40% більше випадків. Якби китайська влада оголосила про ізоляцію 22 січня замість 23, вони могли б зменшити число випадків на вражаючі 20 тисяч. Це експоненціальна загроза. Кожен день в рахунок. Тому так важливий повний карантин, щоб зупинити поширення коронавірусу:

Про важность срочного введения полного тотального карантина во всех городах Украины. Расследование



Упевнений — в Україні вже сотні реальних випадків, кількість захворілих в сотні разів вище кількості офіційно підтверджених випадків. Просто вони ще лабораторно не підтверджені.
Хоча статистика і так шокуюча — 14.28% — в Україні найбільша в світі смертність від коронавірусу на вечір 17 березня 2020 року:
https://sprotiv.org/70762
Прошу вас не розраховуватися готівкою, а використовувати платіжні банківські карти — на грошах може бути вірус. Недарма Федеральна резервна система США відправляє на карантин долари з Азії перед поверненням їх у фінансову систему США:
https://minfin.com.ua/ua/2020/03/08/41589022/Пропоную флешмоб — ваше фото у масці та окулярах на аватарці у фейсбуці.

Поширюйте цю інформацію та сидіть вдома, якщо бажаєте бути здоровими разом з вашими близькими.Україна переможе! Вірю. Знаю. Зможемо!

Вадим Гладчук, фейсбук

208 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям