RSS

— 2 Життя народних депутатів під загрозою!

марта 22, 2020

— 2

Життя народних депутатів під загрозою! Коронавірусний диверсант Зеленський своїми забаганками знищує український парламентаризм.

Преса пише, що у нардепа, члена депутатської групи «Довіра» Сергія Вельможного та його сина підтвердилося інфікування на коронавірус.

Це вже 2 випадок зараження смертельною хворобою члена парламенту.

Але головна новина в іншому.  17 березня Вельможний був присутній на позачерговому засіданні Верховної Ради.  Не всі були тоді в масках, окулярах і рукавичках. Це трагедія! Можуть бути заражені десятки його колег, які ігнорували мій заклик до карантину на початку минулого місяця. Я писав у фейсбуці та на Спротиві ще 10 лютого 2020 року:
«Коронавірус страшніше грипу. Санітарно-карантинні заходи мають бути обов’язковими»
https://sprotiv.org/70684
В Італії було так 4 тижні тому, як у нас зараз.
Все почалося 21 лютого. Почитайте хроніку епідемії від очевидця
https://sprotiv.org/70748

Але зеботи глузували з мене та обзивали порохоботом. Я громадянин України і мені не однаково, що буде завтра з кожним українцем.

13 лютого 2020 року народний депутат від Зеленського Ольга Василевська-Смаглюк назвала коронавірус маркетинговим ходом, щоб продати більше масок.
https://www.facebook.com/oleksii.oleksiev/videos/10220150586133178/
20 лютого 2020 року нардеп від СН Радуцький заявив, що побоювання заразитися новим коронавірусом в Україні безпідставні.

Шановні народні депутати!

Ви вже зробили все необхідне для боротьби з коронавірусною інфекцією в Україні, ухваливши відповідний «коронавірусний» закон. Ви ризикували своїм життям і певен, з часом ваші виборці оцінять вашу жертовність.

Знаю, що необхідності ухвалювати рішення про надзвичайний стан немає, необхідно лише впровадити Кабміном режим надзвичайної ситуації по всій Україні.

Але крім епідемії коронавірусу в Україні існує загроза узурпації влади психопатами, які хочуть режиму надзвичайного стану.

Мене шокували вологі мрії аваківця Ivan Varchenko (радник міністра МВС), який заявив, що «демократія — це нездатність приймати відповідальні, непопулярні але ефективні рішення».

Більше того цей чувак, який схоже хворий дисоціальним розладом особистості, стверджує, що «права людини — це войовниче невігластво тисяч окремих громадян».

Надзвичайна ситуація потрібна, а надзвичайний стан, то диктатура!

Введення парламентом надзвичайного стану погіршить ситуацію, порушить права людини, викличе обурення та паніку.

А надзвичайна ситуація — тут немає можливості блокувати інтернет чи забороняти політичні партії, зловживати владою Зеленському чи Авакову.

Настав час призначеному парламентом уряду працювати, а не гратися у «Ферму» як це робить міністр МВС Аваков 19 березня 2020 року на його засіданнях: https://www.youtube.com/watch?v=2eO4nFSrbzQ

Мене шокувало, що Зеленський закликав повертатися десятки тисяч українців з країн охоплених епідемією, не ізолювавши їх на карантин, як у Нових Санджарах!
Разом з метро президенту треба було одночасно скасувати всі перевезення у громадському транспорті. Черги дають приблизно +20 тис заражень щодня за моделю «Ухань» — це диверсія проти українських громадян.
Зеленський — безвідповідальний, неосвічений чувак, дії якого загрожують національній безпеці України, загрожують життю та здоров’ю кожного українця.

Його заклики проводити негайно, а не після 14 денного карантину, засідання парламенту є злочинними.

Шановні народні депутати, прошу вас лишатися вдома та суворо дотримуватися повного карантину! Ваше життя потрібно не лише вам та вашим рідним, від нього як ніколи залежить доля України.

Зеленського у Ростов! Раду на карантин!
Робимо репост!

Вадим Гладчук, фейсбук

64 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям