RSS

ПРО НЕГАЙНЕ ВІДНОВЛЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

марта 31, 2020

Я наголошую на наявності виклику щодо негайного відновлення Державної санітарно-епідеміологічної служби України, як центрального органу виконавчої влади. Основними завданнями Держсанепідслужби України мають внесення пропозицій щодо формування державної політики у галузі санітарного та епідемічного добробуту населення і реалізація державної політики у цій галузі, контроль (в тому числі і притягнення до адміністративної відповідальності через штрафні санкції) за дотриманням санітарно-протиепідемічних правил.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль стверджує, що уряд розглядає варіанти можливого послаблення карантину для запуску економіки. Це хибний шлях, який може призвести до геноциду української нації — смерті мільйонів громадян.
Навпаки, треба посилити контроль за дотриманням санітарно-протиепідемічних правил всіма суб’єктами господарювання.
Але люди мають заробляти гроші, а не півроку залишилися без засобів заробітку.  Водночас українці повинні бути захищені на всі 100% від враження коронавірусом.
Тому органам державної влади слід зобов’язати саме роботодавців подбати про респіратори класом не нижче FFP3, одноразові рукавички та окуляри для своїх працівників. За безпечне транспортування людей на роботу теж має відповідати власник підприємства (фірми). Це має стати можливим після перевірки та дозволу регіональних підрозділів СЕС у кожному конкретному випадку.

Режим надзвичайної ситуації та небезпека зараження смертельним вірусом вимагає від кожного з нас солідарності та готовності жертвувати, для збереження здоров’я нашого родича, друга, сусіда та робітника.

Українці — це особлива нація героїв, освічених та дуже самоорганізованих людей. Багато з нас патріоти та державники. У нас козацькі гени. Це підвищує шанси кожного з нас вижити.

Нагадую, що слід виходити на вулиці тільки у разі крайньої необхідності, одягнувши маску або респіратор класом не нижче N95 або FFP2, одноразові рукавички та окуляри, які захистять слизову ока:
https://sprotiv.org/70765

Ніколи не займайтеся самолікуванням та одразу звертайтесь до сімейного лікаря, коли відчуваєте симптоми застуди.

Робіть репост, якщо ви залишаєтеся дома та не порушуєте карантин.

Україна переможе!

Вірю. Знаю. Зможемо!

#Язалишаюсявдома #StayHome #coronavirus

 

 

Вадим Гладчук, фейсбук

121 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям