RSS

Медведчук вітав 9 травня ватажка терористів «ДНР» Пушиліна і бажав йому «побільше перемог». Відео

мая 12, 2021

На сайті українського «24 каналу» з’явилося повідомлення про отримання запису розмови кума путіна й лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука з представником окупаційної влади ОРДО на переговорах ТКГ у Мінську Денисом Пушиліним, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

На записі двоє чоловіків, чиї голоси схожі на голоси Медведчука й Пушиліна (тоді він називав себе головою Народної Ради «ДНРи»), дружньо спілкуються та обмінюються вітаннями. При цьому обидва бажають один одному «побільше перемог у житті».

За даними журналістів «24 каналу», ця розмова відбулася 9 травня 2015 року — тоді Медведчук зателефонував Пушиліну, аби привітати з «подвійним святом» – днем народження та 9 травня.

У свою чергу чоловік з голосом, схожим на голос Пушиліна, дякує, та вітає співрозмовника у відповідь словами «дай нам бог побільше перемог у житті».

Цитата з розмови: «Вітаю, Денисе Володимировичу (говорить Медведчук — НБРУ), по-перше, з днем народження. По друге, з днем перемоги».

Повний аудіозапис у цьому відео:

  • 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від того ж дня про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів з орбіти кума Путіна Віктора Медведчука – «112 Україна», NewsOne, ZIK.
  • Підставою для санкцій проти нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака та пов’язаних із ним юридичних осіб стало розслідування СБУ, яке встановило, що схеми з поставками вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.
  • Статки лідера Опозиційної платформи «За життя» Віктора Медведчука у 2020 році зросли вдвічі у порівнянні із 2019 роком, а більшість заощаджень він зберігає у російських рублях у білоруському банку.
95 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям