RSS

Гладчук вимагає від Зеленського віддати наказ деблокувати захисників Маріуполя

мая 13, 2022

У 2014 році і потім ця зелена гнида піарилася на трагедії Іловайська. «Чому ніхто не сидить за Іловайськ і Дебальцеве?», — кричав, читаючи заготовленні питання з папірця, у бік Порошенка на стадіоні Зеленський.
Але у 2014 році, як свідчать незаангажовані журналістські розслідування, наказ атакувати добробатам без підготовки та узгодження з Верховним Головнокомандувачем Порошенко віддав голова Дніпропетровської ОДА Коломойський. Спільник Зеленського, який у 2019 році спільно з спецслужбами росії допоміг блазню обратися президентом України.
У 2022 році наша Україна вмивається кров’ю, тому що Зеленський та його команда свідомо ігнорували данні розвідок США та країн НАТО про вторгнення країни-агресора.
Ze-команді треба було не приховувати інформацію від громадян про маштабний напад росії та брехати про шашлики на 9 травня, а завчасно евакуювати дітей і жінок і людей похилого віку, провести мобілізацію!
Я у своєму фейсбуці вимагав провести мобілізацію резервістів та побудувати укріплення на кордоні ще задовго до 24 лютого. Про це з трибуни парламенту говорили і народні депутати від Європейської Солідарності Петра Порошенка, вимагаючи, зокрема, суттєвого збільшення фінансування ЗСУ.
«Проєбали» — так відповів на питання Арєстович, «чому не підготували Херсон, Нову Каховку? Чому не замінували мости, чому не підірвали?»
А Київщину і Харківщину теж проєбали, чи Ze-команда просто принципово не давала наказу мінувати кордони, знаючи про вторгнення з території Білорусі?
Навіть у день вторгнення Ze-депутатка Ольга Василевська-Смаглюк писала: «Будь ласка, люди, залишайтесь вдома. Це найбезпечніше місце. Війська РФ гатять лише по інфраструктурних об’єктах. Цивільне населення не є їх ціллю…»
96 округ — округ цієї депутатки від Zе-команди. До складу входять міста Буча і Славутич, а також Бородянський, Вишгородський, Іванківський і Поліський райони. Про руйнування та геноцид у Бородянці, Бучі та Ірпіні зараз говорить весь світ!
Сьогодні вже 78 днів пекла для захисників Маріуполя. Тим часом у медіа вдосталь повідомлення про постачання танків та гармат в Україну. Але Володимир Зеленський заявив, що розблокування Маріуполя військовим шляхом наразі неможливе через «брак важкого озброєння».
«Нас держат за лохов» ©, — дивіться скріншот.
Навіщо ця брехня?
Хто відповість за цю братську могилу з іще живими мерцями на Азовсталі? Єрмак, що у 2020 році хвалився в «Українській правді» розмінуваннями шляхів для російських танків?
Піздаболи-брехунці Подоляк чи Арєстович?
Що значить «проєбали» Маріуполь?

Ze! Віддай наказ звільнити захисників Маріуполя, допоможи героям України чи будь ти проклят.

Вадим Гладчук, фейсбук

62 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям