RSS

Попри війну в Україні мафіозі Коломойський щотижня витрачає понад 700 тисяч доларів на утримання яхти в Болгарії

мая 11, 2022

Навіть попри повномасштабне вторгнення Російської Федерації та складну економічну ситуацію в Україні олігарх Ігор Коломойський щотижня витрачає на утримання своєї яхти 732 тисяч доларів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це пише Центр Протидії Корупції із посиланням на матеріал журналіста газети Pittsburgh Post-Gazette Майкла Саллаха, який минулого року опублікував розслідування “Брудні долари” про діяльність Коломойського в США.

Згідно з даними ЗМІ 90-метрова яхта “Lauren L” пришвартована у одному з портів Болгарії.

Журналісти з’ясували, що вона спущена на воду у 2002 році. Яхта може прийняти 40 гостей. Коломойський, за даними SuperYacht Fan, придбав яхту у 2016 році за 65 мільйонів доларів. Зараз вона коштує 75 мільйонів доларів і входить до топ-100 найдорожчих яхт світу.

Яхта, серед іншого, обладнала вертодромом, кінотеатром, тренажерним залом, бібліотекою, басейном, джакузі, сауною, масажним кабінетом та іншими елементами розкоші.

“Інтер’єр яхти виконаний так, щоб задовольнити найвибагливіших клієнтів, враховано найдрібніші деталі”, – пишуть про яхту на спеціалізованих виданнях. Цікаво, як таке читати мешканцям розбомблених окупантами Маріуполя чи Харкова”, – запитують у ЦПК.

 

Раніше Сполучені Штати Америки запровадили санкції проти Ігоря Коломойського та його оточення через його зв’язки з корупцією.

33 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям